PostNL

PostNL Business Point
Wij van de Copie-Sjop zijn een PostNL Business Point u kunt bij ons terecht voor vrijwel alle PostNL diensten, onderaan de pagina staat een opsomming van de geboden diensten.
De openingstijden van ons postkantoor zijn gelijk aan de reguliere openingstijden. U kunt bij ons dus ook ’s avonds of in het weekend nog een auto laten overschrijven of een aangetekende brief versturen. Ook de postbussen zijn tijdens onze openingstijden beschikbaar.
Brieven en pakketten die u maandag t/m vrijdag afgeeft, worden uiterlijk om 18.30 uur dezelfde dag opgehaald voor bezorging.

Niet thuis?
Het kan voorkomen dat je niet thuis bent als een pakket wordt bezorgd. Dan laat de chauffeur een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar en wanneer je je pakket kunt ophalen. Pakketten blijven 7 dagen op het pakketpunt liggen hierna gaan ze retour afzender.

Voor het afhalen van pakketten en aangetekende brieven is een geldig/orgineel legitimatiebewijs van de afhaler vereist.

Het is helaas niet mogelijk om met de Copie-Sjop te bellen of uw poststuk er is, u moet er echt voor langs komen.

Wat kost het?
In principe zijn de kosten voor het versturen van pakketten voor de verzender. Voor briefpakjes en pakketten afkomstig uit landen buiten de Europese Unie geldt dit echter niet altijd. Deze pakketten worden ingeklaard en hiervoor kunnen inklaringskosten worden doorgerekend.

Pakket door iemand anders laten afhalen 
Als u zelf niet in staat bent uw pakket af te halen, kan iemand anders dit voor u doen. U moet de ander dan machtigen voor het in ontvangst nemen van het voor u bestemde pakket. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld de achterzijde van het ontvangstbericht van het pakket invullen.  Let op! Legitimatiezendingen en gerechtelijke brieven kunt u niet door een ander laten afhalen. Deze stukken dient u persoonlijk af te halen.

Nog Vragen?
Voor alle vragen over PostNL en haar diensten kunt u met PostNL contact opnemen via klantenservice PostNL.

Hieronder staan een aantal directe linkjes naar de PostNL website met de meest gevraagde onderdelen

Een greep uit ons assortiment

Gewone postAangetekende postSpoedservice
PostzegelsPakketserviceRouwpost
OV-chipkaartKleine VispasBusiness Point
PostbussenRDW dienstenSpeciale munten
EnveloppenVerzenddozenVerpakkingsmaterialen