Fotolijsten bij de Copie-Sjop

Modern

De Modern serie is een uitgebreide reeks met fotolijsten die gemaakt zijn om aan de wand te hangen of om ergens neer te zetten. Elke lijst is geschikt om aan de muur te worden opgehangen. Het neerzetten van de fotolijsten is afhankelijk van het feit of er een staander aan de achterzijde beschikbaar is. Deze staanders zijn over het algemeen beschikbaar voor de lijsten met een kleiner formaat. Als het artikel aan de muur wordt opgehangen, dan is het mogelijk om dat horizontaal of verticaal te doen. Alle lijsten uit deze Modern serie zijn voorzien van een houten rand. De producten worden verkocht in verschillende afmetingen en zijn dan ook geschikt voor verschillende groottes foto’s. De meeste lijsten zijn voorzien van een passe-partout gemaakt van zuurvrij karton.

Het is mogelijk om gebruik te maken van deze passe-partouts of om deze te verwijderen voor het plaatsen van een foto. Elke lijst is eenvoudig open te maken. De clips aan de achterkant kunnen worden losgemaakt zodat de achterzijde verwijderd kan worden. De producten uit de Modern reeks worden aangeboden in verschillende soorten kleuren. 

Beschikbare kleuren: White, Dark Grey en Mid. Brown.
Beschikbare maten: 13×18, 15×20, 20×30, 30×40, 40×50, 40×60 en 60×80.

Manhattan

De Manhattan serie bestaat uit een reeks van stijlvolle fotolijsten met een strakke uitstraling. De lijsten uit deze serie zijn gemaakt om aan de muur te hangen en kunnen afhankelijk van het model ook worden neergezet met een staander. De kleinere maten van deze lijsten zijn voorzien van een staander. Alle lijsten kunnen horizontaal of verticaal aan de muur worden opgehangen. De artikelen uit deze serie hebben allemaal een omranding die gemaakt is van aluminium. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende soorten kleuren. De kleuren die in de Henzo Manhattan reeks beschikbaar zijn voor de randen zijn bruin, grijs, zwart, goud en zilver. De lijsten zijn allemaal voorzien van een passe-partout die gebruikt kan worden voor het plaatsen van een foto. Het is ook mogelijk om zonder deze passe-partout een afbeelding in de lijsten te stoppen.

Om een foto in de lijst te stoppen kan eenvoudig de achterkant verwijderd worden. Die zit vast met speciale Henzo clips. Door de clips los te maken is het mogelijk om een afbeelding te plaatsen. Alle lijsten uit deze serie zijn voorzien van zeer helder glas. De glazen platen hebben een speciale behandeling gehad voor de beste presentatie.

Beschikbare kleuren: Zwart & Zilver.
Beschikbare maten: 10×15, 13×18, 15×20, 20×30, 30×40, 40×50, 40×60 en 60×80.

Clip Frame

De lijsten die zijn opgenomen in de Clip Frame serie zijn zeer eenvoudige fotolijsten. De artikelen uit deze reeks zijn enkel op het vlak van formaat verschillend van elkaar. Voor de rest wordt er gebruik gemaakt van dezelfde soorten glasplaten, zijn de lijsten op dezelfde manier te openen en kunnen de artikelen op dezelfde wijze worden opgehangen. Alle fotolijsten uit deze serie zijn gemaakt om aan de muur op te hangen. Dat kan gedaan worden in portretformaat en in landschap formaat. Hier kunnen de speciale clips gebruikt worden die ook voorzien zijn van openingen om mee te worden opgehangen. De clips worden gebruikt om de glasplaten van de producten stevig op hun plek vast te klemmen. De lijsten uit de Clip Frame serie zijn namelijk niet voorzien van een rand, maar bestaan enkel uit een glasplaat die op een houten achterkant wordt vastgeklemd.

De clips zitten op vier of meerdere plekken langs de randen van de lijsten. Deze clips kunnen verwijderd worden zodat de glazen plaat kan worden weggenomen. Het glas is zeer helder om de foto’s volledig tot hun recht te kunnen laten komen. In de lijsten is standaard een passe-partout gemaakt van papier aanwezig. Die kan gebruikt worden voor het plaatsen van een foto. De Clip Frame lijsten zijn geschikt voor afbeeldingen met afmetingen die variëren van minimaal 10 bij 15 centimeter met een maximale grootte van 60 bij 80 centimeter voor een foto. Alle lijsten kunnen horizontaal of verticaal worden opgehangen aan de muur.

Beschikbare maten: 20×30, 21×29,7 (A4), 30×40, 40×60 en 60×80.

Clip Frame