Kleur printen bij de Copie-Sjop
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
De Copie-Sjop is de winkel waar je snel en eenvoudig je printwerk kunt laten maken en direct meenemen.

Wij maken gebruik van kleurenprinters die uitblinken vanwege hun uitstekende afbeeldingskwaliteit en hoge productiviteit. En dat alles tegen een betaalbare prijs

Flyers, menukaarten, prijslijsten, scripties, verslagen, rapporten, stickers, transparanten, posters, visitekaartjes, mailing, nieuwsbrief,rouwkaarten, geboortekaartjes en nog veel meer. Kleine of grote oplages allebei geen probleem.

Aanleveren
Bij de Copie-Sjop kunt u uw opdracht direct printen vanuit de diverse softwarepakketten (Photoshop, Acrobat, Indesign, Illustrator, Word, Excel, Powerpoint) die op onze computers staan. Aanlevering is mogelijk op cd, usb. Heeft u geen van beide? Geen probleem, u kunt via onze computers in de winkel gebruik maken van internet om bijvoorbeeld in te loggen op uw mail, Whatsapp of andere platformen. Ook papieren originelen kunnen wij moeiteloos verwerken en als u dit wenst digitaal opslaan in een pdf- of jpg-bestand.

Resolutie.
De resolutie van een foto bepaalt hoe scherp hij tijdens het afdrukken wordt. Een resolutie van 72 dpi is gebruikelijk voor internet, 200 dpi is een prima resolutie voor prints.

Spotvernis
Onze kleurenprinter is uitgerust met een extra kleur-station zo hebben wij de mogelijkheid om uw printwerk nog specialer te maken. Door middel van transparante toner is het mogelijk om een deel of volledig met glans vernis af te drukken. Dit geeft bijzondere mogelijkheden zoals uw logo extra te laten glanzen.

Papiersoorten
Wij hebben verschillende papiersoorten waarop geprint kan worden tot een dikte van 350 grams. Ook is het mogelijk om op eigen papier te printen, het papier moet geschikt zijn voor een laserprinter en moet verpakt zijn in de originele verpakking met etiket waaruit blijkt dat het lasergeschikt is. Het printen op eigen papier is wel voor eigen risico. Er kunnen afwijkingen komen in de kleuren of het papier kan storen in de machine. Let op, wij moeten het papier kunnen controleren op specificaties (dus niet de losse blaadjes meenemen, ook de verpakking van het papier).

Startprint – Volgprint
Wij werken met het systeem van startprints en volgprints. Wanneer iets 1 keer uitgeprint wordt noemen wij dit een startprint, de volgende print hiervan noemen wij een volgprint. Dus als u een flyer 100 keer afgedrukt wilt hebben is de eerste print een startprint, de volgende 99 zijn volgprints. Een boekje van 10 pagina’s 10 keer printen zijn dus 10 startprints en 90 volgprints.