Pasfoto’s

U kunt bij de Copie-Sjop terecht voor pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals; paspoort, rijbewijs, ov-kaart, visa, sportbonden enz. Om aan alle strenge eisen die aan een pasfoto gesteld worden te kunnen voldoen werken wij met software van Photomatic. Deze software scant de pasfoto op kwaliteit, opmaak, kleur, biometrie en de achtergrond.
Door deze oplossing kunnen wij een pasfoto afleveren die voldoet aan alle strenge eisen.
Bij ons staat er geen pasfotocabine maar wij hebben een aparte ruimte voor ingericht welke ook toegankelijk is voor rolstoelen.
U hoeft bij ons geen afspraak te maken en u kunt 7 dagen per week bij ons terecht tijdens onze openingstijden.

Pasfoto met garantie!
Mochten de gemaakte pasfoto’s toch niet geaccepteerd worden dan maken we gratis een nieuw setje voor u.

Prijzen

6 x NL pasfoto’s voor volwassenen of kinderen afmeting foto 35 x 45 mm € 7,50

4 x pasfoto’s voor volwassenen of kinderen afmetingen foto tot 51 x 51 mm  € 7,50


2 x pasfoto’s voor volwassenen of kinderen afmetingen foto tot 50 x 70 mm  € 7,50


Extra set afdrukken € 4,00

Meest voorkomende formaten pasfoto’s

35 x 45 mm – witte achtergrond, geschikt voor o.a Nederland, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland

33 x 48 mm – witte achtergrond geschikt voor o.a China

51 x 51 mm – witte achtergrond geschikt voor o.a Verenigde Staten, India, Indonesie

50 x 70 mm – witte achtergrond geschikt voor o.a Canada

Pasfoto met of zonder bril?

Een foto met bril mag, mits deze voldoet aan alle eisen die worden gesteld. Uit de praktijk blijkt dat veel monturen worden afgekeurd. Zelfs al lijkt het montuur aan alle eisen te voldoen, een beambte kan bepalen van niet. Daarom adviseren wij altijd om de foto zonder bril te maken

Pasfoto’s met religieus hoofdbedekking

Het bedekken van het hoofd mag vanwege godsdienstige of levensbeschouwelijke redenen. De hoofdbedekking moet egaal en eenkleurig zijn en contrasterend zijn met de achtergrond. Het liefst dus geen grijze of witte hoofddoek, omdat de achtergrond te weinig contrast geeft met de achtergrond. De hoofddoek mag geen schaduw geven op het gezicht. Zorg er voor dat de stof tijdens het maken van de foto strak tegen het hoofd aan zit. Let op dat de hoofddoek niet over de wekbrouw mag vallen en dar er een stukje ruimte is tussen de hoofddoek en de wenkbrouwen aan de zijkanten. Het voorhoofd moet volledig zichtbaar zijn. In onze spiegel kunt u bekijken of het er degelijk uit ziet.

Pasfoto’s van een Baby

Dagelijks maken wij foto’s van baby’s, als u pasfoto’s komt maken van uw baby, zorg er dan voordat hij of zij een truitje of shirtje aan heeft in plaats van alleen een rompertje. Zo kunt u het kind beter ondersteunen zonder dat we uw handen op de foto hebben omdat u deze dan onder het kleding stuk kunt doen. De foto kan het beste gemaakt worden voor de voeding zodat uw baby goed wakker is.