PostNL

PostNL PostNL Business Point
Wij van de Copie-Sjop zijn een PostNL Business Point u kunt bij ons terecht voor vrijwel alle PostNL diensten, onderaan de pagina staat een opsomming van de geboden diensten.
De openingstijden van ons postkantoor zijn gelijk aan de reguliere openingstijden. U kunt bij ons dus ook ‘s avonds om 22:00 uur nog een auto laten overschrijven of een aangetekende brief versturen. Ook de postbussen zijn van 7:30 tot 24:00 uur beschikbaar.
Brieven en pakketten die u maandag t/m vrijdag afgeeft, worden uiterlijk om 18.00 uur dezelfde dag opgehaald voor bezorging.
Voor RDW gelden buiten de kantooruren wel wat aangepaste regels ivm met de werktijden van de desbetreffende dienst, vraag hiernaar bij de balie!

Niet thuis?
Het kan voorkomen dat u niet thuis bent als een pakket wordt bezorgd. Wanneer u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, kunt u uw pakket binnen drie weken afhalen op het Postkantoor. Wilt u uw (internationale) zending volgen, gebruik dan Track & Trace.
Het is helaas niet mogelijk om met de Copie-Sjop te bellen of uw poststuk er is, u moet er echt voor langs komen.

Wat kost het?
In principe zijn de kosten voor het versturen van pakketten voor de verzender. Voor briefpakjes en pakketten afkomstig uit landen buiten de Europese Unie geldt dit echter niet. Deze pakketten worden ingeklaard en hiervoor betaalt u inklaringskosten.

Hoe werkt het?
Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vindt u een ontvangstbericht in uw brievenbus. Aangetekende pakketten bieden we enkel bij u aan. Op het afhaalbericht staat waar u het pakket kunt afhalen. Voor het afhalen van pakketten hebt u drie weken de tijd, daarna gaat het pakket retour naar de afzender. Bij het afhalen van pakketten is een legitimatiebewijs vereist.

Pakket afhalen

Het adres van het betreffende afhaalkantoor vindt u op de voorkant van het ontvangstbericht. Het pakket kunt u de eerstvolgende werkdag vanaf 15:00 uur afhalen. Pakketten die een tweede keer worden aangeboden op vrijdag kunt u zaterdag op het Postkantoor afhalen.

Pakket door iemand anders laten afhalen 
Als u zelf niet in staat bent uw pakket af te halen, kan iemand anders dit voor u doen. U moet de ander dan machtigen voor het in ontvangst nemen van het voor u bestemde pakket. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld de achterzijde van het ontvangstbericht van het pakket invullen.  Let op! Legitimatiezendingen en gerechtelijke brieven kunt u niet door een ander laten afhalen. Deze stukken dient u persoonlijk af te halen.

Nog Vragen?
Voor alle vragen over PostNL en haar diensten kunt u met PostNL contact opnemen via klantenservice PostNL.

  Hieronder staan een aantal directe linkjes naar de PostNL website met de meest gevraagde onderdelen

waarismijnpakket
postbus
partijenpost
tarief-pakket
tarief-post

Een greep uit ons assortiment

Gewone post Aangetekende post Spoedservice
Postzegels Pakketservice Rouwpost
OV-chipkaart aanschaffen Beltegoed aanschaffen Cadeaubonnen aanschaffen
Postbussen RDW diensten Western Union
Kleine Vispas Robin mobile Speciale munten
Enveloppen Verzenddozen Business Point